Ballsatan (6 Av 15)

Boligforening Bällstaån

I Sundbyberg finder du boligforeningen Bällstaån, som i 2017 kunne indvie sine to nye otte-etagers bygninger med en opmærksomhedsvækkende facade af canadiske cedertræspaneler fra Frøslev Træ. Panelerne giver bygningerne et elegant og naturligt udseende, der gør sig godt i bybilledet i Sundbyberg.

Den naturlige facade tillader de to bygninger at gå i et med den flotte natur, der omkranser dem og Strandparken, de står i. Cedertræet starter som en gyldenbrun farve, der over tiden vil patinere til en flot, sølvgrå farve. De to nye huse rummer lejligheder til et væld af forskellige mennesker, men stilrent design og højt til loftet har været i højsædet, uanset om der er tale om de større eller mindre lejligheder.

Projektet har pustet nyt liv i et allerede velkendt boligkvarter, og de markante facader drager øjet fra både beboere såvel som forbipasserende. Materialevalget er gennemtænkt til at modstå det svenske vind og vejr, uden at der er gået på kompromis med det arkitektoniske udtryk.

ORIGO arkitekter har sammen med entreprenør Creator Bygg & Projektledning bragt det spændende byggeri til live i den lille, svenske kommune. Balkonerne indbyder til fuld nydelse af det flotte område, som også kan ses på billederne fra fotograf Devis Bionaz.

Projektets træ og profiler

  • Der er leveret cedertræ til projektet.
Det canadiske cedertræ har et smukt udtryk med sin varme glød og rødbrune nuance samt en ekstrem god holdbarhed, der gør det velegnet til facadebeklædning. Thomas Lindner Nielsen, produktspecialist i Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Brian Christensen

Projektsalgschef

T: +45 73 67 06 53

bc@froeslev.dk