Stranden4 15

Bolig

Terrassen her stod færdig i 2018, og den er beklædt med canadisk cedertræ. Det, der gør denne terrasse til noget helt særligt, er, at den er lavet af knastet cedertræ fra Frøslev Træ. Knastet cedertræ betyder i virkeligheden, at du får den samme gode kvalitet og holdbarhed som med alle terrasser fra Frøslev Træ, men bare til en lavere pris.

Knastet cedertræ kommer fra kernen af træstammen. Det giver træet en lidt hårdere overflade, hvilket er fordelagtigt for terrassebrædder. Det unikke udtryk af de mange knaster sikrer desuden, at ingen vil kunne få præcis den samme terrasse som denne.

For at binde resten af haven sammen med terrassen, er der indsat en trætrappe, der fører ned til de grønne områder. På den måde kommer naturen stadig helt tæt på det flotte hus, samtidig med at terrassen bliver en naturlig tilføjelse til haven.

Bygherren bag projektet var den private ejer af huset. I kombination med det knastede cedertræ fra Frøslev Træ, er der blevet opsat en flot og brugbar terrasse, der kan sikre god plads til familiehygge og lange sommeraftener i den danske natur.

Projektets træ og profiler

  • Terrassen er beklædt med canadisk cedertræ.
50 år. Så længe holder ubehandlede 18 mm facadebrædder i canadisk cedertræ minimum i det danske klima. Ifølge test fra Teknologisk Institut

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Thomas Lindner Nielsen

Projektudvikling & produktspecialist

T: +45 26 83 38 32

tln@froeslev.dk