BØRNE Og KULTURHUS 1 (2)

Børne- og Kulturhus i Høje Taastrup

Det nye Børne- og Kulturhus i Høje Taastrup er en del af realiseringen af Høje Taastrup Kommunes vision om et kulturkvarter. Børne- og Kulturhuset er knudepunktet i kulturbyen, og huset skal være stedet, hvor alle føler sig velkommen, hele døgnet, hele året. Huset danner rammen om en daginstitution, skole og kulturtilbud og skal inspirere borgerne til at søge viden, lære og skabe noget sammen med andre. Det skal være stedet for kulturoplevelser, hvor kulturelle fællesskaber kan etableres på tværs af fag, køn, alder og etnicitet.

Bygningen er opført med en facade af brandimprægneret Frøslev Embla® ThermoWood® i fyr med specialdesignede lameller. Indvendigt er den centrale del af huset beklædt med perforerede vægpaneler i lys skrællet fyr for at opnå en god akustik i et rum som mange bevæger sig igennem eller slår sig ned i.

En del af visionen for bygningen beskriver, hvordan huset skal virke hjemligt og uformelt, og den følelse kan træ bidrage til med materialets naturlige varme i farve og struktur.

Læs mere om den indvendige beklædning på acousticdesign.dk

Projektets træ og profiler

  • Frøslev Embla® ThermoWood® Fyr
  • Profil 3365
  • FRX Brandimprægneret (med orienterende brandtest)
  • Specialdesignede lameller
Frøslev Embla ThermoWood har en varm, brun nuance, og lader du det stå ubehandlet, får det en smuk, sølvgrå patinering, der kun bliver smukkere med årene. Jørgen K. Johansen, produktionschef COO Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Carsten Pedersen

Tilbudschef / Teamleder intern projektsalg

T: +45 73 67 06 86

cp@froeslev.dk