Bestseller 75

Bestseller logistikcenter

Da Bestseller skulle opføre sit nye logistiskcenter ved E45 i Haderslev, blev det besluttet, at facaden skulle beklædes med ThermoWood-lameller fra Frøslev Træ. Resultatet blev det kæmpe logistikcenter, der blev færdigt i 2016 og nu står med sine 48.000 m2 og forsyner tøjfirmaets butikker i hele Europa.

Med så stor en skala er det vigtigt, at bygningens udtryk bliver behageligt for øjet, da meget personale skal bruge deres arbejdsdag inde på logistikcentret. Desuden er det svært at overse projektet i landskabet, og derfor er beslutningen om at bruge ThermoWood-lameller på facaden også gennemtænkt for at skabe et stilrent og moderne design for den kæmpe virksomhed.

ThermoWood er et banebrydende produkt, der i dag er Svanemærket. Træet varmebehandles med en proces, der består af varme og damp og giver enestående varighed og formstabilitet. Det er et stolt bevis på, at tradition og innovation sagtens kan gå hånd i hånd uden at gå på kompromis med kvalitet og æstetik.

Det er arkitekt C.F. Møller, der har tegnet det imponerende logistikcenter. De store vinduespartier gør den ellers lidt intimiderende bygning lys og luftig at opholde sig i, og den flotte facade gør den til en flot tilføjelse til området.

Projektets træ og profiler

  • Der er blevet leveret ThemoWood til facade.
Frøslev Embla ThermoWood er formstabilt, holdbart, modstandsdygtigt over for svampe og fuldstændig kemifrit. Jørgen K. Johansen, produktionschef COO Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Brian Christensen

Projektsalgschef

T: +45 73 67 06 53

bc@froeslev.dk