AAU INNOVATION 7

AAU Science & Innovation Hub

AAU Science & Innovation Hub er en åben og indbydende bygning der danner ramme om laboratorier, digitale værksteder, faciliteter til virksomhedssamarbejde, inkubatormiljø, kontormiljøer, auditorium og kantine på Aalborg Universitets campus i Aalborg Øst.

Bygningen er organiseret med de største og mest offentlige funktioner i stueetagen. Når du bevæger dig gennem bygningen, opdages nye synergier, som giver brugerne mulighed for at ændre omgivelser og fokusere. Hovedfunktionerne er organiseret og forbundet både lodret og vandret. De mange mulige koblinger mellem funktioner understøtter behovet for at skifte mellem rum i den kreative proces.

Materialerne er rå og skaber plads til at nye ideer kan blomstre. Den rå beton giver en industriel følelse som blødes op af de perforerede paneler. Panelerne er også med til at sikre den gode akustik i de store rum hvor der skal være plads til både livlige samtaler men også dyb koncentration.

Panelerne, som er placeret på en stor del af væggene i bygningen, er produceret i en skrællet fyr som giver et flot finérbillede hvor struktur og spil i finéren træder tydeligt frem. De vil med tiden patinere til en mere gylden farve og årestrukturen vil blive tydeligere og mere signifikant. Panelerne er monteret med AluFix, der er en metalbøsning som monteres i vilkårligt hul. Når der skrues gennem AluFixen vil den ekspandere og fastholde pladen så det fremstår som en skjult montage.

Projektets træ og profiler

  • Akustikpaneler i skrællet fyr med perforering Ø10CC20, monteret med AluFix for skjult montage.

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Karen Blomberg

Projektsalg & Marketingansvarlig Acoustic Design

T: +45 51 23 35 31

kbl@froeslev.dk