Frøslev SUPRO Kliksystem

Terrassesystem med skjult montage

Bare tæer på terrassen på en varm sommerdag - det kan nu lade sig gøre med Frøslev SUPRO Kliksystem - et usynligt monteringssystem til lægning af terrasser. Man får en helt glat overflade uden skruehuller!

Med skjult montagesystem får man en super flot og glat overflade på sin terrasse. Der er ingen skruehuller, der kan samle fugt og snavs og terrassen indbyder til bare tæer på en varm sommerdag. Monteringsklipsene letter arbejdet, og den variable afstandsklips styrer mellemrummet, således det bliver helt ensartet og lige netop den bredde man selv ønsker. Samtidig skabes luft mellem terrasse-brædderne og underkonstruktionen, der tillader luftcirkulation, så strøerne hurtigere tørrer i vådt vejr og sikrer en holdbar underkonstruktion med lang levetid.

Alt i alt et smukt resultat, man kan nyde i mange år.

Fordele og montage

SUPRO kan anvendes til både NTR trykimprægnerede terrassebrædder eller Frøslev Embla ThermoWood. Specialprofilens udformning medvirker til at klipsen griber fat i rundingen på profilens underside og brættet ligger stabilt og fast. Den forskudte montage af klipsene tillader samtidig træet at arbejde - når det trækker sig sammen eller udvider sig alt efter vejrets påvirkning.

Montagen er skjult fra start til slut, da klipsene kan halveres ved første og sidste række. Og skulle ét terrassebræt blive beskadiget, kan man let udskifte det og montere et nyt uden at det efterfølgende kan ses.

Til montering af SUPRO Kliksystem anvendes følgende profil og beslag

Frøslev profil 5126

  • Glathøvlet terassebræt med not til SUPRO montageklips.
  • Dækmål: 142 mm plus 5 mm afstand*
  • Forbrug: 6,80 lbm pr. m2

SUPRO montageklips 

  • Antal: 100 eller 400 stk. pr. æske
  • Materiale: Komposit
  • Forbrug: 34 stk. pr. m2
  • Aluminiumsskruer medfølger

*) Afstanden kan tilpasses efter ønske.

Bo Toftager
Senior konsulent & Videnspartner
Mob.: +45 51 62 62 05
bto@froeslev.dk
Montagevejledning SUPRO
Montagevejledning SUPRO