VIDEN OM TRÆ #4

I denne udgave af VIDEN OM TRÆ kan du få masser af ny inspiration til træ i byggeriet. Læs om tankerne bag WoodHub i Odense, som bliver det første og største kontorhus i Danmark med alle bærende konstruktioner i træ. Kom med inden for i KABs nye hovedsæde, der er indrettet med masser af indvendigt træ for at skabe god akustik og gøre det til et rart sted at være.

Glæd dig også til at læse og lytte til Venstres boligordfører Heidi Bank, der fortæller om de akutelle politiske initiativer, og hvordan lovgivning kan bidrage til at få endnu mere træ i byggeriet.

God læselyst.

Video

Tag med om bag scenen, når vi laver reportager og interviews, og se og hør hovedpersonerne selv fortælle og vise frem. Når du ser 4Dscan ikonet i magasinet, så åben din 4Dscan app, scan siden og se videoen. Eller se filmene her på siden.

Podcast

Vil du vide mere, kan du lytte til VIDEN OM TRÆ podcast, hvor vi interviewer forskellige eksperter. Når du ser 4Dscan ikonet i magasinet, så åben din 4Dscan app, scan siden og hør podcasten. Eller søg efter VIDEN OM TRÆ i din favorit podcast-app. Du finder også podcasten her på siden.

Kontakt redaktionen

Ønsker du magasinet tilsendt, så skriv til redaktionen på videnomtrae@froeslev.dk. Her kan du også kontakte os, hvis du har kommentarer, idéer eller kreative indspark til dette eller kommende numre af magasinet.

Læs seneste nummer af magasinet VIDEN OM TRÆ her. 

  • #1 udkommet maj 2021
  • #2 udkommet november 2021
  • #3 udkommet marts 2022
  • #4 udkommet oktober 2022
Med lovgivning kan vi skubbe til den bæredygtige udvikling

Lyt med, når Heidi Bank, Venstres boligordfører, fortæller, hvordan lovgivning kan styrke byggeriets bæredygtige udvikling.

"Træ har en taktilitet, du ikke finder andre steder"

Lyt med, når Martin Colberg, category manager i Ro Collection, fortæller om sin tilgang til at designe møbler.

Akustikken er det første, folk bemærker

Se videoen om det arkitekttegnede KAB-Hus. Rolf Andersson, udviklingsdirektør i KAB, viser bygningen frem, beskriver idéerne bag og fortæller, hvorfor indretningen er båret af synligt træ.